Holy laugh – manifestare a nebuniei sau a spiritualităţii?

Penticostalii de azi, pe lângă faptul că se evidenţiază prin aspecte pozitive, (ex. creşterea numărului adepţilor, convertiri, etc.) unele cercuri dintre aceştia se evidenţiază prin ciudăţeniile şi nebuniile practicate la un program de închinare. Următorul videoclip arată câtă nebunie şi nemernicie există în mintea unor oameni „plini de Duhul Sfânt”.

Durerea grozavă e că cei care nu sunt penticostali, văd din întâmplare un astfel de videoclip, şi au tendinţa să-i califice şi pe alţi penticostali, de altă culoare, ca având astfel de manifestări. Mr. „dop” din filmuleţ, care întărâtă lumea spre civilizaţie animalică are o singură calitate umană – nebunia. E imposibil să numeşti oameni cu astfel de comportamente ca fiind normali. Lumea animalică e plină de bucurie că a reuşit prin inteligenţă proprie să convertească la specia sa atâţia oameni.  Lucrul cel mai trist e că aceste manifestări demonico-animalice sunt puse pe seama Duhului Sfânt.

Ce frumos s-a deghizat „Sfânta Satana”, apărând ca cel mai strălucitor îngeraş la închinarea unora!

Anunțuri

6 răspunsuri

 1. De obicei in State penticostalii se diferentiaza de evanghelici. Un penticostal sau carismatic nu spune decat arareori ca e evanghelic. Evanghelicii americani de regula sunt cesationisti. In Romania insa termenul „evanghelic” include cele 3 demoninatiuni neoprotestante care au aderat la Alianta Evanghelica.

 2. 3 denominatiuni, pls corecteaza, sa nu se inteleaga altceva… 🙂

 3. In Romania treaba este similara ca in america ,locul de unde au aparut atatea secte.

  Neoprotestantii zic ca religia nu conteaza.
  Totul e un paravan menit sa ascunda prozelitismul lor.
  Sectantii zic ca-s frati…dar se ataca la greu.

  Traficantii de iluzii, adica propagandistii sectari, cand sustin ca nu e importanta deloc denominatiunea sau religia, mint de ingheata apele.
  Il pun in umbra chiar si pe baronul Münchhausen.

  Site-ul sectei baptiste gazduieste un articol numit “este adventismul de ziua a saptea cu adevarat crestin?”, in care e dezvaluit cititorului ca adventistii sunt eretici:

  http://www.voxdeibaptist.org/adventismul_adevarat_crestin.htm
  Daca nu conteaza deloc apartenenta la o anume Biserica, atunci de ce baptistii informeaza publicul ca adventistii nu sunt crestini adevarati?

  La fel si despre penticostali…

  http://www.voxdeibaptist.org/Montanismul_neo.htm
  Daca nu conteaza deloc apartenenta la o anume Biserica, atunci de ce baptistii informeaza publicul ca penticostalii nu sunt crestini adevarati?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: